lunes, 9 de septiembre de 2013

SATISFACCIO DESPRES D’UNA GRAN JORNADA EXTREM.

Amb un notable èxit de participació, ahir  a les 8 en punt, es var donar el tret de sortida a la segona edició de la Costa Brava BTT Extrem,  90 kms i 2.542 metres de desnivell  positiu no varen dissuadir als 153 participants que es van  apuntar a la cursa llarga, en la que cal destacar la victòria a l’sprint de Cristian Collados, (2º a l’edició antrerior). En categoria femenina Marian Cristoia.

La cursa curta amb 40 kms. i 1.225 metres d desnivell positiu, va aplegar a 149 participants  d’entre els quals va finalitzar en 1ª posició Martin Olmo. La primera dona en aquesta distància va ser Mar Poyato.

El circuit es va qualificar de tècnic i molt dur i degut a la pluja que va caure el dia anterior, en perfectes condicons per a la pràctica del MTB.

També i com a novetat d’enguany, es va celebrar la primera edició de la Free Run Speed Trail, una  cursa de Running d'11 km que va veure com a Guanyador l’atleta , Boubacar Sabali (Buba) dels fondistes de Blanes. En noies la guanyadora va ser Mireia Parès.

A l’arribada una barbacoa esperava a tots els participants que van poder recuperar forces després d’un esforç tant exigent, en un ambient de gran distensió.

Des de l’organització volem agrair a tots els participants,  personal voluntari sense elas quals res hauria estat possible.

Classificacions de BTT i Trail running:  CLICK AQUÍ