martes, 12 de noviembre de 2013

CRONICA DE LA SORTIDA DE RECONEIXEMENT DEL CIRCUIT GAVARRES.



Data: 10 de NOVEMBRE DE 2.013

Eren les 9 i 10 minuts quan començàvem a pedalar pels camins que des de Cassà de la Selva ens permeten endinsar-nos  fins al cor de les Gavarres, un indret realment  meravellós que sembla creat perquè algun dia la gent hi practiques mtb.

Comptàvem amb l’inestimable ajut den Rafel, un gran coneixedor de la zona, (mes de 25 anys de pràctica l’avalen), i la veritat que va ser clau a l’hora de decidir la ruta que farem el proper 24 de novembre.
Com ja s’ha anunciat,hem optat per dos circuits, el mes dur, (45 kms. que en Rafel ja  va fer la setmana passada),  pensat per els que tenen mes nivell i un més “light”, (el que varem reconèixer ahir),  per aquells altres a  qui encara se ens atraganten les pujades.

En qualsevol dels dos, un mateix objectiu: PUIG D’ARQUES. Un cim que ofereix probablement les millors vistes des de la serralada litoral, ni al Corredor /Montnegre, ni des de Cadiretes, trobareu res igual. IMPRESSIONANT. 

Les valoracions del circuit son poc menys que perfectes, els qui optin pel circuit dur tindran l’oportunitat de posar-se a proba, (ells i les seves màquines), en canvi els qui optem, (jo ja em compto amb aquet grup), pel circuit “light” tindrem la oportunitat de experimentar un trajecte molt accessible encara que, (Puig d’Arques amb els seus 535 metres sobre el nivell del mar, no es qualsevol cosa), amb un grau d’exigència inevitable que per a molts, conquerir-lo no deixarà de ser un autèntic repte.
Per cert, vull remarcar un aspecte que jo i els qui quan arribem a dalt ens ho  haguem deixat tot pel camí, segur que valorarem molt especialment, i  es que la tornada es realment plàcida, tot baixada fins a Cassà, gaudint del paisatge i la conversa. GENIAL. 

ANIMEU-VOS QUE VAL  LA PENA.

Joan Zurita 















0 comentarios:

Publicar un comentario